Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Negyven fölött nehezebb a pártalálás?

Negyven fölött nehezebb a pártalálás?

Kevés a férfi, sokat akar a nő....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Erős, öntudatos, jó a szakmájában, anyagi biztonságban él, belevaló a magánéletében, mégis egyedül marad. Igen, a fantasztikus negyvenes nőkről van szó, akikről sokan úgy tartják, hogy nehezített pályán futnak, ha társkeresésről van szó.

 

Miért?

Egy elmélet szerint leginkább azért, mert ők az a korosztály, akit "lecseréltek" egy fiatalabbra. A hozzá illő korú férfiak pedig vagy az elhagyók táborát erősíti vagy kifejezetten fiatalabbra vágyik.... akkor is, ha az csak 5-10 évvel üdébb, mint a negyvenes korosztály.

Más megközelítés szerint azok a negyvenes nők, akik átélték a válás veszteségét, megtapasztalták, hogy fitalakori álmaikat darabokra töri az élet, hogy egy pillanat alatt mindent, ami fontos volt számukra, el lehet veszíteni.... nem feltétlenül törekednek arra, hogy mindezt újra építsék. Jó, ha van férfi az életükben, de elsősorban - erejük és lenületük visszanyerése után - önmagukban bíznak. Magányra rendezkednek be, mert érzelmileg az biztonságos.

 

Pedig nem kell, hogy így legyen, nem kell egyedül küzdeni negyven felett sem, mert hiába a kudarc, a csalódás, jöhet szerelem a 4. X után is, csak a legmegfelelőbb társat kell meglelni hozzá.... akár itt nálunk a Ladiesandgentlemen oldalán.

 

Fotó. Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei