Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Pszt, most ne beszélj!

Pszt, most ne beszélj!

Amikor tényleg jobb a csönd...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy okos nő, tudja, mikor kell csendben maradni... ez azért elég durván hangzik, igaz? Főleg, hogy ez így felháborító előny lehet a másik nem javára, mert ez a kívánalom, ha már felmerül, nemtől függetlenül elvárható. Vagyis az elvárható, hogy egy kapcsolaton belül tudjuk, érezzük, hol van az a határ, ameddig szabad a szóváltás. 

Ameddig érdemes, szabad érvelni, kérdezni, szavakat ütköztetni. Mert van, amikor már nem ildomos, felesleges vagy akár "veszélyes" is lehet.... minimum a kapcsolat sínyli meg. 

Melyek ezek a helyzetek?

 

1. Amikor pontosan tudod, hogy szavaiddal megbántod a másikat. Amikor a szó a nyílvessző és te tudod, hova kell célozni és mekkora erővel. Inkább ne, inkább ne lődd ki mérgezett nyilaid. Csillapodj le, adj magadnak, magatoknak lehetőséget a békés tárgyalásra.

 

2. Halkulj el akkor is, ha a mondandód előítéletes, túl kategorikus vagy szűklátókörről tanúskodik. Lehet más a véleményed, de nem feltétlenül kell ezt hangosan védened.

 

3. Jobb a csend akkor is, ha a másik túlságosan indulatba jött. Minek öntenél olajat a tűzre, hagyd, hogy lecsillapodjon.... vagy ha a szitut veszélyesnek érzed, óvatosan hátrálj ki belőle....bár ha fizikai veszélyt érzel, a legjobb, ha az egész kapcsolatot felülbírálod.

 

4. Fogd vissza magad, legyen a csend a fegyvered akkor, ha a másik érezhetően arra törekszik, hogy feldühítsen téged. ne menj bele a játszmába, hagyd magára bosszantó mondataival együtt.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei