Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szinglipasik vadászaton

Szinglipasik vadászaton

Szórakozás vagy feladat a társkeresés a férfiaknak?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A nők kicsit rágörcsölnek, a férfiak élvezik a társkeresést. Bár igaz, csak nagy vonalakban igaz ez a megállapítás. Mert életkoronként változhat a hozzállás, és a tapasztalatok is befolyásolhatják azt.

Tény, a szingli férfiak közül minden harmadik vadászatként értékeli az igazi megkeresésének folyamatát a huszas, fiatala harmincas éeiben. Negyven év fölött azonban ár csak minden ötödik szingli férfi érzi szórakoztatónak, kalandosnak a társkeresést. 

Mind a nők, mind a férfiak a huszas éveik elején inkább játékként tekintenek a folyamatra, mint önigazolásra, vagy olyan életfeladatra, amely akár kudarccal is végződhet. Minél idősebb a társkereső, annál inkább érzi úgy, hogy van tétje a próbálkozásnak...

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei