Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nézz az égre fel!

Nézz az égre fel!

Néha elég egy perc....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nézz az égre fel! Most!

Most az egyszer, és tényleg csak azért, hogy megállj. Ne a feladataidra, a félelmekre, a "Kire bízom a gyereket", a "Jaj csak jönne már valaki" , a "Kihúzom e hónap végéig" görcsökre figyelj. Ülj le egy padra, a parkban a fűre, és ne zavarjon, ha mások rád bámulnak. Engedd el magad. Igen, nyár van, és igen, nézz az égre fel. Hova néznél? Hova néznél egyébként és miért? Egyetlen percre engedd meg magadnak a felhőcsodálás luxusát. A reményt, hogy az életed ettől az egyetlen perctől még szebb lehet. Később, majd, ha már megízlelted az élményt, a megtorpanás, a feloldódás varázsát, lépj tovább. Tudni fogod, melyik út a tiéd. 

 

Fotó: pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei