Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Fantasztikus koszorúslány

Fantasztikus koszorúslány

Életigenlés kilencvenhez közel

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Gyönyörű, megható ötlet pattant ki egy esküvőre készülő lány fejéből: úgy döntött nem csak fiatal barátnőit hívja meg éete nagy napjára koszorúslánynak, de nagymamáját is csatasorba állította.

 

Nagyon úgy tűnik, jól tette, mert a nagymamája csak emelte a fényét az esküvőnek, ráadásul a hírek szerint lépést tartott a fiatalokkal a buliban.

A gesztus üzenete pedig szívszorító: ilyen az igazi életigenlés....

 

Fotó: Shutterstock 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei