Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Bűnök a szépség ellen

Bűnök a szépség ellen

Mindannyian elkövetjük

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tudjuk, az életre szóló társ megtalálásánál nem a szépség a legfontosabb. Vonzerőnk megőrzése azonban összefügghet szépségápolási szokásainkkal.

 

És bizony követünk el hibákat. Néha csak hanyagságból, időhiány miatt, vagy azért, mert úgy érezzük ez nem is olyan fontos.

 

1. Este, a smink lemosása csak vízzel történik meg. Ez azért kevés, mert az arcra felvitt kozmetikai termékek legtöbbje olajos alapú, a víz nem távoltja el az olajat és az olajra rakódott szennyeződéseket sem.

 

2. A szempillafesték eltávoltására nem szánunk elég időt. A  fennmaradt festék azonban összeragasztja a szempillákat, és azok roncsolódnak.

 

3. Nem használunk jó minőségű éjszakai krémet. A bőr éjjel élni kezd, méregtelenítési folyamatok indulnak be, így más tipusú krémre van szüksége ahhoz, hogy a salakanyagok  távozni tudjanak.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei