Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A nők sem angyalok?

A nők sem angyalok?

Férfi - kiborító játszmák

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egyre inkább életrevaló ötletnek tűnik egy etikett kézikönyv kiadása a virtuális társkeresés területén. Mert ahogy a férfiak bizonyos felületeken, úgy a nők is követnek el hibákat. Sértések, felelőtlenség, a másik semmibe vétele nem csak a férfiakra jellemző viselkedés.

 

Mert a virtuális tér megengedőbb ugyan, de bármit itt sem lehet megtenni. Vagy igen, de akkor az nem szép bizonyítvány önmagunkról.

 

Íme a  leggyakoribb hibák, amelyeket a nők is elkövetnek:

 

- Beszélgetés kellős közepén szó nélkül távoznak. Nem köszönnek el, nem zárják le a beszélgetést.

 

- Hosszú, lélekboncolgató beszélgetés után többé nem reagálnak a másik megkeresésére. Nem jelzik, hogy nem akarnak további kommunikációt, csak éppen "süketnek" tettetik magukat.

 

- Fénykép megtekintést kérnek, kapnak..... de utána nem reagálnak. A férfiak pedig csak várnak, várnak a pozitív, negatív vagy semleges reakcióra. Csak annyi is elég lenne, hogy köszi nem....

 

- Megadják a telefonszámot, de a hívást nem veszik fel.

 

- Megadják a telefoszámot, egy beszélgetés erejéig felveszik, többé soha... de nem jelzik, hogy lezárták a kapcsolatfelvételt, a férfi meg csak csörget reménykedően.

 

- Randit beszélnek meg és nem jelennek meg a randevún. Nem jelzik, hogy elmarad a találka... és persze nem veszik fel a telefont.

 

- Elhallgatják, hogy kapcsolatban élnek, ez csak a sokadik randevún derül ki.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei