Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Pletykásabb az erősebb nem?

Pletykásabb az erősebb nem?

Nem mindegy mit mutatsz magadból

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Úriember nem beszéli ki partnerét és pont. Vagy mégis? Kiderült, hogy a férfiak bizony éppolyan pletykásak, mint mi nők, csak épen más okból és más területeken beszélik ki társaikat. Partnereiket is.

Az, hogy a nők pletykásabbak olyan erős tévhit, hogy a cikk készítése, képkeresés közben az adott ügynökség (mindegy melyik) rendszere a pletyka szóra az első két ldalon csak nők képeit dobja fel, és a harmadik oldalon is csupán két pletykákós férfit mutat.Az összes többi nő, nők vagy kislányok.

 

A VOUS cikke behatóan foglalkozik a témával. Olvassátok pletykára éhesen.

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei