Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Birtoklás vagy szerelem?

Birtoklás vagy szerelem?

Ki tudja, mi a különbség

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hová mész? Hol vagy? Mikor jössz? Hiányzol! Szeretlek! Légy velem!

Vágyakozás a másik társasága után, szorító érzés a mellkasban. Édes érzés vagy facsarás? 

 

Honnan lehet tudni, hogy amit érzünk, az szerelem, vagy a másik teljes birtoklásának a vágya?

 

Azt gondolhatnánk, az a természetes, hogy egy kapcsolatban (főleg az elején) a felek örökké együtt szeretnének lenni.Minden közösen töltött másodperc ajándék. Gyönyörű élmény, zsibongás a léleknek, libabőr.

 

Ám lehet, egy idő után az egyik félnek túl erős a szorítás - nem , nem szereti kevésbé partnerét, mint az elején, és nem szeret kevésbé, mint a másik, csak éppen szeretne másra is figyelni és egészséges módon összehangolni az életét a párkapcsolattal.

 

A "markolás" egy idő után akkor is kellemetlen, ha egyébként erősek az érzelmek, a számonkérés, vagy az érzelmi manipulálás pedig kifejezetten taszító lehet. Eredménye egyértelmű: a szorosan tartott fél menekülni kezd.  Érdemes már a kapcsolat elején tisztázni a szabályokat, a határokat. Kinek mi és meddig fér bele a kapcsolatba

 

Fotó: Shutterstock 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei