Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az agyad eszik?

Az agyad eszik?

Az agyad eszik?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha valóban jól esik egy-két kanál jégkrémet belapátolni éjjel, valami izgalmas film nézése közben. Az egész doboz felfalása azonban baj lehet. Alattomos hízásnak sem nevezhetnénk a hatását, hiszen tudod, tisztában vagy vele, mennyi kalóriát veszel magadhoz. Sokat. Túl sokat.

 

Szakemberek szerint az agy tehet erről is(miről nem???). Szóval az agy egy bizonyos területe nem érzékeli jól a telítettséget, és arra késztet, hogy töltsd fel a raktárakat.

 

Mit tehetsz? Hát töltsd fel a raktárakat, csak kicsit másképp. 

 

- Vacsorára megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot vegyél magadhoz - sok gyümölcsöt és rostanyagokban gazdag gabonaféléket.

 

- A nassolnivalót, legyen az mogyoró, vagy csipsz, oszd szét kis zacskókba, ne az egész tasakot vidd be a tv elé.

 

- Igyál sok vizet. A víz ugyanis nem csk feltölt, de valóban csökkenti az éhségérzetet, segthet az agy "becsapásában".

 

Fotó: Shutterstock

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei