Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Párkapcsolati tévhitek

Párkapcsolati tévhitek

A szerelem....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A szerelem mindent legyőz. A szerelem vak. A szerelem kortalan.

Kijelentések, amelyek a szerelem nagyszerűségét hirdetik, vagy éppen ráhúzzák a vizes lepedőt a gyönyörű érzelemre.

 

Szerintünk viszont....a szerelem valóban mindent legyőz. Legalábbis ezer és ezer történet bizonyítja, hogya nehézségek megoldhatóvá válnak, az indulatok lecsendesülnek, és kapuk nyílnak meg, ha a szerelem veszi kezébe az irányítást.

 

A szerelem persze vak. De baj ez? Miért ne lehetne néha eszeveszett, őrült módon bevállalni helyzeteket és elhinni, hogy a szerelem a legnagyobb hatalom - nem engedi, hogy meglássuk a nehézségeket.

 

A szerelem kortalan. Igaz és igaz és igaz. Ismerünk gyerekkorban ébredt szerelmeket, amelyek tnyleg az utolsó pillanatig tartottak, és ismerünk olyan embereket (ki ne ismerne), akikben idős korukban lobbant szerelem.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei