Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Neked boldog a lábad?

Neked boldog a lábad?

Lépj egy nagyot!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha évek óta takargatod, rejtegeted, nadrágba bújtatod. Ha sose élvezed, hogy a meztelen bőröd végigcirógassa a szellő, ez a pár sor neked szól. Egészen pontosan a lábadnak.

 

Igen, annak, amivel megáldott a természet. Ami boldogtalan, hiszen sosem mutathatja meg magát. Néha csak azért, mert  NEKED nem tetszik a formája, a hossza, a színe vagy éppen megpattant erek húznak szomorú vonalakat rá, és ezt szégyelled. Elviselhetetlennek érzed, hogy valaki rábámuljon, még akkor is, ha az illető éppen azért felejti rajta a szemét, mert ugyan apró foltokat ejtett rajta az élet, de az égig ér az a két láb, ami a tiéd.

 

Úgy hiszem, ideje önbizalom tréningre trappolni azokkal a lábakkal, ha lehet fantasztikus, magas sarkakon. Mert sose a folttal, bibivel, formával van a baj, hanem a bátorsággal. Saját testünk felvállalásával. Ha úgy mernénk hordani a lábainkat, ahogy azok hordanak minket - erővel, stabilan - mindig és mindenhol célba érnénk. Boldog lábakon.

 

Fotó: pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei