Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Első érintés

Első érintés

Rezgés és gyönyör

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindig van egy első. 

 

Első látás, első találkozás, első mosoly. Első érintés.

 

Nem mindegy hol, milyen körülmények között történik meg az első érintés, a kéz, a bőr első finom találkozása. Véletlenül? Vagy csak úgy tesztek, mintha véletlen lenne a dolog? Ha lélekben készültök rá, még édesebb, de jöhet villámcsapásszerűen is az érzés, amikor egyszerre nyúltok valami (csésze, kanál, cukor) után. Az első érintést, ahogy az első csókot is, ritkán felejtjük el. Őrizzük rezgését, az érzés okozta hullámverést. A szív vad dobogását, a zavart vagy a mosolyt.

Legyen szép érintésetek azzal, akit most küld  a Sors felétek.

 

Fotó: shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei