Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Romantika?

Romantika?

Rongyos kis érzület

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lágy szellő az arcon. Naplemente. Ringatózás egy csónakban. Virágcsokor. Hulló szirmok a szélben. Szerelmes szívecske rajz a homokban. Romantika.

 

De tényleg csak a nők szeretik ezt a rongyosra koptatott érzést? A férfiak meg csak próbálják belőni az elvárásokat és többé kevésbé megfelelni azoknak? Csak a kedvünkért rohannak a romantika után?

 

Nem valószínű, és nem csak a "lágy" férfiak adják meg a módját a találkozásoknak, vagy fejezik ki érzéseiket ilyen módon. Sokan kreatív kihívásként értelmezik, hogy minél finomabb és változtosabb formában hozzák a kiválasztott tudomására szerelmüket. Közben perzse nekik is jólesik egy pohár bor egy tó partján, vagy megdobban a szívük egy névre szóló apró, az uzsonna mellé csomagolt ajándék láttán.

 

Van helye hát a romantikának a kapcsolatban, és nem csak az elején.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei