Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A férfi legyen férfi, a nő legyen nő

A férfi legyen férfi, a nő legyen nő

Szerepek és szavak

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kemény hangsúly, pattogó parancsszavak, kurta mondatok. Vagy egy rossz ízű kunkor a mondat végén is elég ahhoz, hogy a férfi rosszul érezze magát a bőrében. 

Fordítva a nő is sérül, amikor párja kommunikációja nem elég gyengéd. És nem kellenek igazán durva szavak ahhoz, hogy a férfi is, a nő is kibillenjen szerepéből, hogy elbizonytalanodjon, hogy menekülőre fogja a dolgot.

Régóta tudjuk, hogy a kommunikációnak nagy szerepe van a kapcsolati egyensúly megtartásában, ahogy a szerepek megőrzésében is óriási segítség. Amikor nőnek vagy férfinek tekintjük párunkat, és a "szerepnek" kijáró tisztelettel és hangsúllyal ajándékozzuk meg.

 

Szép szavakkal savazás helyett.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei