Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ajándék a kapcsolatban

Ajándék a kapcsolatban

Virág, csoki, apróság?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem várható el, mégis jól esik az ajándék. Nem, tényleg nem kötelező, és köze nincs ahhoz a gondolathoz, hogy ajándékkal akarjuk "megvásárolni" valaki figyelmét, vonzalmát. Ez nem az a pálya, és egy szem csoki nem elég menő fizetőeszköz.

 

Ennek ellenére, valahogy úgy tűnik, kiment a divatból a figyelmesség aprócska megnyivánulása.  Sőt, egy ismerős tárkereső hölgy kikelt magából, amikor rákérdeztem a témára:

"Ajándék, virág, csoki? Most viccelsz? Első találkozáskor, amikor csak "felmérjük" a másikat, jellemzően olayn helyre kapok meghvást, ahol fogyasztani sem lehet... kvázi egy csésze kávé sem fér bele az első találkozásba sokszor, nem hogy csoki. 

 

De továbbmegyek, a második, sőt a harmadik találkozásnál is üres kézzel jönnek a férfiak. Virág nélkül. Ami pedig szerintem igazán beleférne a költségvetésbe. Nem ezen keresztül mérem le vagy fel azt, aki iránt érdeklődök, de nem gondolom azt se, hogy ez specifikusan csak rám jellemző dolog. Inkább úgy tűnik, felesleges kiadásként értelmezik a férfiak. Lehet "udvarolni" virág nélkül is. Vagy nem is udvarolnak? Azért nincs virág, csoki, apróság... mert az udvarlás szakasza veszett el?

Ti hogy látjátok?

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei