Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ciróka-maróka

Ciróka-maróka

Miért okoz örömet a simogatás?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha látni amikor egy pár nm tud úgy elmenni egymás mellett, hogy egy kicsit ne érintse meg a másikat. Vagy társaságban is simogatják egymás kezét, karját, az arcát. Beletúrnak egymás hajába. Látszik az is, hogy mindez öntudatlan... nem a többiek bosszantására történik a látványos simogatás, csak éppen nekik ez természetes. Sőt kapcsolati szükséglet.

 

Szakemberek szerint a simogatás olyan idegsejteket pendít meg az adott területen, amely az agy boldogságérzésért felelős területet aktiválja. Vagyis a simogatás örömérzést szül, amely erősíti a kötődést a felek között. Oda-visza, ha a simogatás felváltva is megtörténik, ha ez kölcsönös.

Szerintem így kellene tennie mindenkinek. Nekem is, nektek is.... a simogatásból csak jó születhet. Kötődés, hosszú kapcsolat, együtt öregedés.....szerelem.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei