Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezért ne vállalj kapcsolatot

Ezért ne vállalj kapcsolatot

Tilos-okok

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Rengeteg oka van annak, hogy kapcsolatra, sőt akár házasságra vágyunk. Leginkább azért, mert alapvető igénye az embernek a kapcsolódás, a társas létezés. Egyedül nehéz, minden nehezebb...... ha az egyedüllét ettől még lehet értékes is. Nem kevesebb az egyedül élő ember, csak nehezebb megélnie örömöket, nehezebb megosztani nehéz pillanatokat.

 

Akad azonban néhány ok, amiért nem szabad feltétlenül KAPCSOLATRA törekedni:

 

-  Félelem az egyedülléttől, attól, hogy a környezet esetleg megszólja, amiért egyedül maradt.Senkinek sincs köze hozzá, hogy egyedül vagy társsal éljük e az életünket.

 

- Ó, végre én is kellek valakinek... így és ezért nem szabad, mert hamar kudarcba fulladhat a kapcsolat, hiszen nagyon alacsony önértékelés mentén vágtunk bele a kapcsolatba.

 

- Nem találom önmagam.... egy társ mellett könnyebb lesz az énmeghatározás: én a kedves, én a szerelmes nő, én  a feleség. Óriási öngól.

 

- Jön a baba - alapvetés, hogy egy kicsinek családban kellene felnőnie, de ha a baba egy véletlen találkozás ajándéka, és a szülőknek fogalmuk sincs mit is kezdhetnének egymással, mert semmi közös nincs bennük, akkor csak a baba nem fogja összekovácsolni a kapcsolatot.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei