Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Férfias erőbedobás

Férfias erőbedobás

Ettől lesz jó az erotika (is)

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha csődöt mond az akarat, és hiába a vágy, a lendület, a szomjúság a másik teste után, ha a férfi erő akadályokba ütközik.

 

Nem, most nem a potens erőre gondolunk, hanem az azt megelőző, azt megteremtő akaraterőre, amellyel elősegítjük, hogy minden, de tényleg minden rendben legyen egy férfi életében. Nem csak az ágyben, de ott bújik elő leginkább, ha ez hiányzik.

 

Hol kell az akarat? 

 

Természetesen az életmódban: határozott, öntudatos, a saját szervezetét és testét ismerő és tisztelő férfi, aki tisztában van a kihágások következményeivel, nagy valószínűség szerint szervezi úgy mindennapjait, hogy egészsége minél tovább megmaradjon. És nem csak azért, mert ez a szexualitásban is előny, de persze ezért is.

- Például kell akaraterő ahhoz, hogy valaki leszokjon a dohányzásról

- Újra mozogni kezdjen

- Átgondolja, újraértelmezze étrendjét

 

Aki ezeken a területeken "megbukik", előbb utóbb más területeken is csütörtököt mondhat.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei