Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ne ijeszd el!

Ne ijeszd el!

Mutasd meg a jót magadból

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Természetes, hogy a lehető legjobb arcunkat szeretnénk mutatni a találkozásoknál. Ez persze lehet néha túlzás is, amikor a valóságnak köze sincs ahhoz a személyhez, akik vagyunk.

 

Ám nem érdemes nagyszabású őszinteséggel sem nyitni, mert ijesztő lehet, ha szembesül azokkal a tulajdonságainkkal a másik, amelyek nem a legvonzóbbak. Az arany középút a legjobb itt is, hogy az élet minden más területén.

 

Melyek a legijesztőbb magatartásformák, akár nőről, akár férfiről van szó?

 

- Okoskodás, amikor a másik mindig mindent jobban tud és "villogtat"

 

- Panaszkodás - a lehető legnagyobb melléfogás az első találkozáskor életünk keserveit megosztani a másikkal

 

- Agresszió, türelmetlenség - amikor ugrik a partner mindenre, hideg a kávé, bénázik a pincér, miért nem hozzák már az italokat

 

- Túl sok alkohol fogyasztása - ez nem kíván magyarázatot

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei