Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Felelős apaként válás után is

Felelős apaként válás után is

Nem lehetetlen

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy új kapcsolat kialakításánál is fontos üzenet lehet az új társ felé, hogy milyen  a viszonyod gyermekeddel vagy gyermekeiddel. Mert amilyen felelősen és szeretetteljesen bánsz gyermekeddel, az jó üzenet lehet felé is.

 

Ám új kapcsolattól függetlenül is fontos, sőt elengedhetetlen, hogy jó édesapja legyél csemetédnek válás után is. De bármennyire is igyekszel, nagyon sok hibát lehet elkövetni. 

 

Melyek ezek?

 

- A gyereket használod (használjátok) üzengetésre.

 

- Szidod a kicsi anyukáját, rombolod hitelességét.

 

- Minden gondolatodat megosztod vele, túlságosan bevonod az érzelmi életedbe.

 

- Kíváncsian kutakodsz a segítségével az ex új élete után, kis kémnek használod a kicsit.

 

- Ki akarod sajátítani a szeretetét, azt várod, csak veled legyen lojális a gyerek.

 

Fotó: Pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei