Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Macskajaj- ó ne!

Macskajaj- ó ne!

Praktikák és gyorssegély, ha nagy a baj

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha nincs mese, összefutnak a szálak, és esetleg egy baráti, elhajlós este után következik egy reményteli találkozás a kiszemelttel. De hogyan kapd össze magad, hogy ne "lerombolt" éneddel találkozzon az esélyes jelölt?

 

Íme, néhány bevált tipp macskajaj ellen:

 

- Hidratálj, hidratálj, hidratálj! Igyál minél több vizet, az alkohol ugyanis vizet von el a szervezettől, ez okozza a szörnyű panaszokat.  mi tehát a megoldás? Fel kell tölteni a vízháztartást.

 

- A húsleves magas vitamin és ásványi anyag tartalmával valódi gyorssegély. Nem csak hidratál, de a kiürült raktárakat is újratölti.

 

- Gyümölcs, gyümölcslé - bár a háborgó gyomor nem feltétlenül viseli jól a savas kortyokat, ez csak az első pár percben ijesztő. A gyümölcs ugyanis észrevétlenül és fantasztikusan hidratál, rostjai pedig szinte kibélelik a gyomrot.

 

Fotó:  Pixabay

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei