Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Intimitás és bizalom

Intimitás és bizalom

Mit keres a harmadik az ágyban?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Állítólag a férfiak álma. Meg állítólag a nőké is, néha... az a biznyos hármas fogat, amikor nem kettesben nyílik meg az intimitás, hanem kinyílik, egy harmadik embert is befogad az erotika.

 

De tényleg kell ez az élmény? Sokan csak lazaságuk, bevállalós személysiségük"bizonyítékként" használják az eseményt, mást valóban elkápráztat a lehetőség.

 

Akad azonban egy nagyon fontos játészabály a hármas szex területén, amit érdemes megszívlelni:

 

- Párkapcsolatba bevonni egy harmadikat csak akkor sszabad, ha azt a pr mindkét tagja egyformán akarja. Ha nem, akkor a kevésbé elkötelezett fél megalázottnak érezheti magát, érzi, hogy vagy manipuláció áldozata, vagy durva nyomást gyakoroltak rá. Mindkettő súlyosan rongálja a párkapcsolatot.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei