Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Veszélyesebb, amit nem mondasz ki...

Veszélyesebb, amit nem mondasz ki...

Így kommunikálj pároddal

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Olyannyira, hogy azok a gondolatok, amelyek bennragadnak,amelyeket nem mersz vagy tudsz megfogalmazni rombolóbbak, mint azok, amelyeket végül kiböksz.

 

Mert egy "kibökés", ha ez időben, ha kellő időben megtörténik, akár meg is mentheti a kapcsolatot, míg az elhalgatott gondolatok addig marnak belülről, amíg már nem is lesz kedved kimondani, vagy nem találsz majd befogadó fülekre és szívre.

 

Természetesen nem mindegy a bszélgetés tónusa: a megválasztott hangnem. Ahogy az sem, hogy megtervezed e előre a bszélgetés és esetleg még a megfelelő helyszínre is ügyelsz.

 

Ha kényes témát hozol szóba, akkor érj hozzá gyengéden gyakran és néz a szemébe, hogy érezze összetartozásotokat.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei