Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Feküdj le haraggal?

Feküdj le haraggal?

Megdőlt nagyanyáink bölcsessége

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Akad néhány megdönthetetlennek ítélt kijelentés, amely könnyebbé teheti a párkapcsolatokat.Jó néhány a kapcsolati konfliktusokkal foglalkozik.

 

Az egyik legrégebbi tanács szerint például soha ne feküdj le haraggal a szívedben, és ez az esetek többségében igaz is lehet. Néha azonban nem, mert kifejezetten jót tehet a kapcsolatnak, ha nem ragozzátok, dagasztjátok a bajt, hanem hagyjátok, hogy az idő és az alvás megoldja helyettetek a problémát. Mert néha elég az éjjeli nyugalom ahhoz, hogy a felek belássák tévedésüket és reggel bocsánatkérő öleléssel forduljon a másik felé.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei