Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Minden férfi csak azt akarja?

Minden férfi csak azt akarja?

Reményvesztett gondolatok helyett

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Amikor a huszadik sikertelen randin vagy túl, amikor megéled a "majd hívlak valamikor" ígéretek kudarcát, mert persze többé sose hív a jelölt, akkor nem csoda, ha elönt a reménytelenség.

 

Először valószínűleg önmagadban keresed a hibát, mi nem stimmel veled? Mit rontottál el, vagy rontasz el újra meg újra, hogy hoppon maradsz. Túl kevés vagy? Túl sok vagy?

 

Aztán elkezded a férfiakat ostorozni, mert mindegyik egykaptafára gondolkodik, mindegyik csak azt akarja. Szexet, kalandot, egyetlen éjszakát.

 

De biztos ez? Lehet se te, se a férfiak nem hibáznak, csak nem a megfelelő embereket vonzod be. Lehet nem a megfelelő környéken, felületen keresgélsz. Lehet kevesebb görccsel, nagyobb önbizalommal kellene a társkeresést gyakorolni. Vagy engedni, hogy a szerelem magától megtaláljon.....

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei