Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mikor szakíts?

Mikor szakíts?

Érezned kell, ha itt van az ideje

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy ideje már vívódsz, figyelsz és mérlegelsz..... mi szól a kapcsolat mellett, mi szól ellene. Patikamérlegen súlyozod párod szavait, tetteit, mulasztásait. De nem szólsz. Pedig, ha szólnál, talán még visszafordítható lenne a szakítás.

 

Vagy mégsem? Ha már idáig eljutsz a kapcsolatban, akkor az a végét jelzi?

 

Egy biztos, a szakítást megelőzi egy olyan időszak, amikor elbizonytalanodsz és már nem leled kedved az együtt töltött időben. Menekülsz, egyre több időt töltesz másokkal. Nem is hiányzik kedvesed és ingerült leszel, amikor számon kéri rajtad a sok külön programot.

Ingerült leszel, ha hozzád szól, kerülöd a szexet és egyre többet ábrándozol arról, milyen lenne nélküle....

 

De ha ezt érzed, akkor miért nem lépsz azonnal?

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei