Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Lánykérés

Lánykérés

Gyűrűs foglalás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lehet évek óta arra vársz megkérjék a kezed, és végre elérkezett az idő. De hiába a gyűrű az ujjadon, a vőlegény mégis halogatja a nagy napot? Persze reménykedsz, hogy nem jársz úgy, mint a barátnőd barátnője, akit nyolc hosszú év jegyesség után dobott párja, szóval hiába a csillogás az ujjon, mégis ugrott a lagzi.

 

Mit tehetsz, hogy nálatok ez másként legyen?

- Tisztázd valódi szándékait kedvesednek, ha a gyűrű csak egy szimbólum, és egyébként nem rohan sehová, akkor te is járhatsz úgy, mint az a bizonyos menyasszony.

 

- Kérd, hogy közösen jelöljetek ki egy időponntot, ameddig húzzátok a jegyességet, onnan pedig már nem.

 

- Óvatosan kezdj el listákat gyártani (vendégek, helyszín stb), figyeld reakcióit.

 

- Figyeld meg, hogyan mutat be másoknak.... XY, vagy XY a menyasszonyom... szóval vállal e mások előtt vagy sem? Ha nem, akkor tisztázzátok ennek okát.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei