Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tévedések az intimitásban

Tévedések az intimitásban

Hiszed vagy sem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Általánosan elterjedt nézet, hogy a monogám párkapcsolatban megélt szex az unalmas. Egy idő után torkig lakunk a másik illatával, bőrének érintésével. A rutinnal, a mozdulatok kiszámíthatóságával, azzal, hogy tudjuk mit akar a másik, nincs váratlanság. Nincs meghökkenés, nincs izgalom.

 

El is hitetik velünk, hogy a kaland az jobb, fűszeresebb, izgalmasabb. Az ott van a szeren. A másik fű zöldebb, egy másik partner illatosabb, édesebb, nagyobb gyönyört ígér.

 

Hiszed vagy sem?

 

Sokan elhiszik, és amikor elhiszik, tényleg torkig lesznek azzal, aki ott van velük. Kézközelben. Erotikára éhesen, lelkesen, vagy csak van... és várja, de lehet kínálja is a gyönyört, ami már nem biztos, hogy úgy kell, ahogy kellene. Mert a világ mást suttog a fülbe.

 

Kell az az új, és nem kell, ami régi.Nem kell a megszokott. Kopott csókok röppennek, az ölelés is fakul, végül teljesen kiveszik a kapcsolatból, veszik a kapcsolat is.

 

Te elhiszed, hogy ez tiszta sor? Hogy ennek így kell lennie? Vagy alakulhat másként is?

 

Vissza lehet csempészni a bizalmon alapuló erotikát egy vénülő kapcsolatba? Ami ajjaj, már elmúlt vagy hét éves? Tudtad, hogy az már egy vénülő kapcsolat, szakító-idő. Hú, a hét év az nagy idő... ideje körülnézni a piacon, jöhet az új. Kukába a régit.

 

Pedig a kevés szex, a kopottas vágyakozás nem egyenlő a kapcsolat halálával. Inkább jelzőrakéta, a szív jajgatása, hogy valahol a kapcsolatban baj van, járjatok utána, teremtsetek tiszta helyzetet, szedjétek össze innen-onnan a bátorságot, szakítsatok időt magatokra, helyzetelemzésre, kapcsolatmentésre. Mert ilyenkor még lehet. 

 

Ilyenkor még ellent lehet mondani a nagy tévedésnek. Az ellobbanó erotika újra éledhet, az intimitás fellélegezhet, lehetnek újra szép pillanatok. Csak kell hozzá bizalom, őszinte szavak és tisztelet. 

 

Fotó: Pixabay

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei