Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szavaknál is árulkodóbb lehet a nyakad

Szavaknál is árulkodóbb lehet a nyakad

Testbeszéd

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokszor halljuk, el is hisszük, hogy a test szavak nélkül árulkodik érzelmeinkről, valódi szándékainkról és állapotunkról.

 


Hiába a mosoly, és a csillogóra sminkelt szem, akinek fáj a lelke (mert becsapták, elárulták, megbántották), az kuporogva ül majd a széken, két keze összekulcsolódik, a nyaka előre görbül. Hiába mézes-mázos a hang, ha a test egy támadó bika alakját „ölti”, ott bizony látszik az indulat. Ahogy viselhet az illető köldökig érő dekoltázst, ha a testbeszéde (zárt lábak, magát karoló mozdulat), másra utal: ilyenkor nincs még nyitásra, befogadásra  kész a lélek.

 

Fotó: pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei