Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Bakancslistás szépség-próba

Bakancslistás szépség-próba

Bearanyozom az életem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az a jó az újrakezdésben, hogy végre figyelhetünk magunkra is. gyarapíthatjuk életünk végéig ható bakancslistánkat.

 

Most akár a szépségünkkel is törődhetünk. És érdemes is törődni: felmérni a károkat (ahhh könnyek és kudarc és fájdalom), számba venni ráncainkat, a keserűség húzta kis vonásokat a száj szegletében, aztán eldönteni, hogy újra szépek leszünk.

 

Vagy legalábbis megpróbáljuk, újrapróbáljuk, szélesítjük határainkat, befogadunk új áramlatokat.

 

Én például eldöntöttem, hogy ebben az évben beengedem az aranyat az életembe. Soha nem szerettem, hivalkodó színnek  és hivalkodó ásványnak gondoltam. De most szükségem van luxusára. Éppen ezért magamhoz csalogatom. Sőt már el is kezdtem életem aranyozását:

 

1. Vettem egy vadiúj aranyszínű szandált, csodaszépet. Magasabbnak látszom benne. Na, abban a cipőben fogok randira járni.

 

2. Veszek valami menő aranytetkót és a dekoltázsom díszítem vele.

 

3. Lefogyok, aranszínű övvel ünneplem meg karcsúságom.

 

4. Spórolok.... (na ez nehezen megy), és aranyra épülő kozmetikumokat próbálgatok..... aranypakolást, aranyszemcsés arcmasszászt kérek, vagy egyszerűen hagyom, hogy aranyszálakkal fűzzék újra széppé a mosolyom.

 

Fotó: Pixabay.com.

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei