Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Káosz és konfliktus a kapcsolaban

Káosz és konfliktus a kapcsolaban

Ezeket kerüld el

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy kapcsolat, szeressék benne egymást bármennyire is jól a felek, hozhat konfliktusokat is.

 

Leginkább olyanokat, amelyek azért elkerülhetőek lennének. Melyek ezek?

 

1. Munkamegosztás - bizony még mindig lehet gond, hogy nem egyenlő a teherviselés a kapcsolatban. Hogy a házimunka nagy része csak az egyik fél vállán nyugszik, ait ő érezhet igazságtalannak. Ezt azonban már a kapcsolat elején lehet tisztázni, és leosztani (kellő rugalmassággal kezelve persze a dolgot) a feladatokat.

 

2. Figyelmetlenség - túl hangos a tv, ég a villany, nem törli fel a vizet maga után a fürdőben. Bosszantó apróságok, de az együttélést megkeseríthetik a felsoroltak.

 

3. Bizalmatlanság -  a legkeményebb probléma, amit nem lehet csak úgy egyszerre megoldani. Ha megingott a bizalom, hiába várjuk a szorongó féltől, hogy egycsapásra bízzon a másikban újra, ezért mind a két félnek tennie kell.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei