Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Töröld, mert negatív gondolatokat ébreszt

Töröld, mert negatív gondolatokat ébreszt

Szelektált ismerősök

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az a kérdés, szükség van olyan ismerősökre a közösségi oldaladon, akik csak felbosszantanak. Mert ha nincs, ha nincs igazi kapcsolóds közöttetek, vagy csak a virtuális térre szorítkozik a kapcsolat, akkor teljesen felesleges elviselned jelenlétüket és posztjaikat. Különösen igaz ez arra az időszakra, amikor végre lezárva a múltat, új életet kezdenél és társat keresel magadnak.

 

Kikre gondolok?

 

- A maszatolókra: ők azok, akikről pontosan tudod, hogy fele sem igaz annak, amit állítanak magukról, így minden alkalommal amikor felbukannak a közeledben, rossz érzéseket keltenek benned. A hazugság egyértelműen negatív érzelmeket kelt.

 

- A dicsekvőkre: ők azok, akiknek minden sikerül az életben és ezt ki is posztolják. Gyönyörű szerelem, gyönyörű otthon, gyönyörű utazások. Miért fájdítod a szíved, ha neked ezek közül bármelyik (vagy az összes éppen) nem így alakul.

 

- A bölcselkedőkre: eltelve az élet nagy igazságaitól osztják az észt. Idézetek (közhelyek) kétes mondataival tűzdelik tel a falat és az agyadat is. Száműzd őket. Nincs szükséged arra, hogy ms mondja meg, mitől is nem érted vagy nem éled meg jól a saját életed.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei