Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Parás lekoptatás

Parás lekoptatás

Otromba eszközök?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs azzal baj, ha csak a harmadik, negyedik találkozásnál dől el benned a kérdés, szavazol e bizalmat a kapcsolatnak.

Jobb persze a legelején, az első randi után.... de ez nem mindig ennyire egyszerű. Ha azonban többször is találkoztok, akkor joggal tételezi fel a másik, hogy komolyabb az érdeklődés, beleéli magát, terveket szó rólad, kettőtökről.

 

Ilyenkor már sebezhető a másik, és nem mindegy, milyen formában hozod a tudomására, hogy mégsem szeretnéd vele a folytatást.

 

Ezeket, ha lehet, kerüld el:

 

1. Egyszerűen eltünsz, nem keresed, nem veszed fel a telefont.

 

2. A munkádra hivatkozol, és soha nem érsz rá.

 

3. ÁLtalános kimerültségre hivatkozol.

 

4. Azt mondod neki, hogy rájöttél, nem vele van a baj, csak korainak érzed a kapcsolatfelvételt. Időt kérsz, de közben maszatolsz. Csúnyán....

 

Inkább légy őszinte, és mondd el pontosan, MIÉRT nem akarod valójában a kapcsolatot, abból ő is ért, ő is tanul. Könnyebb elfogadnia, tovább sétálnia.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei