Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Házinyúlra nem lövünk?

Házinyúlra nem lövünk?

Ne légy áldozat!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Íratlan szabály, és persze megszeghető a házinyúlra nem lövünk kijelentés..... mert azért ez annyi kalandot ígér, főleg, ha új ember kerül a munkahelyre és indulhat  nagy becserkészés. Kivel áll szóba, ki lesz a szerencsés? 

 

Megy az akció akkor is, ha egyébként nem is ANNYIRA vonzó az új, de maga a helyzet új, a személye új és a verseny a többi kollégával izgalmas.

 

Hogan kerüld el, hogy te legyél az áldozat?

 

- Öltözködéssel: ha egyébként kedveled a kihívóbb (de azért még elfogadható) ruhadarabokat, új munkahely esetén légy nagyon szolid. Üzend azt a ruháiddal, hogy elérhetetlen vagy.

 

- Kommunikációval: humorral szereld le a feléd sorjázó érdeklődöket. Néha egyetlen mondattal el lehet űzni a fene nagy lendületet.

 

- Tereld a szót a munkára és tereld vissza újra meg újra.

 

-  Mondj határozottan NEM -et a felajánlkozásokra és ne tegyél kivételt.

 

- Ha nem szállnak le rólad hosszú ideig, kérd a vezetőd segítségét.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei