Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Lehelj életet a kapcsolatba

Lehelj életet a kapcsolatba

Mintha most látnád először...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokáig nem hisszük el, hogy a kapcsolat, legyen benne bármekkora a szerelem, elfáradhat. Néha érdemes új életre kelteni, és nem kellenek nagy dolgok... csak néhány apró gesztus, vagy a kommunikáció megfordítása:

 

Íme:

- Néha engedj a viták során. Lepd meg azzal, hogy a heves vita során elhallgatsz, megöleled és azt mondod neki, hogy szereted.

 

- Dicsérd sokat, ismerd el, hogy remek ember, hiszen ezért vagy vele.

 

- Engedd, hogy a kedvedre tegyen, ne akarj te az erősebb lenni a kapcsolatban. Legyél mellette nő.

 

- Ismered a triót? Szeretlek, bocsánat, köszönöm...... varázslatos szavak, hidd el.

 

- Kérdezd meg mindig, hogy milyen napja volt, hallgasd meg a válaszát.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei