Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Visszautasítás, kezdeményezés

Visszautasítás, kezdeményezés

Ciki, ha a nőnek mondanak nemet?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Fájdamas és okozhat kínos perceket, amikor a férfi mond nemet a szexi lendületre. Amikor hiába a csábítás, elmarad az ölelés. 

 

De ilyenkor tényleg megalázó a helyzet? Esetleg lehet ezt felnőtt, érett módon is értelmezni és kommunikálni róla?

 

Egy egészségesen működő párkapcsolatba belefér a visszautasítás (a szeretettel és kedvesen tálalt visszautasítás). A nem jól működő kapcsolatokban azonban olaj a tűzre, újabb tüske, bomba a szívben a NEM, amit aligha tud majd a sértett fél szó nélkül, vagy könnyek nélkül lenyelni.

 

Nőként talán tényleg nehezebb elviselni a másik hárítását, de érdemes az elutasítás mögé tekinteni, okosan és szeretettel teli kommunikációval kideríteni az okokat, hiszen lehet tényleg csak fáradtság, rosszkedv vagy a felénk irányuló, még fel nem dolgozott harag áll a háttérben. Esetleg semmi komoly. Csak nincs hozzá kedve.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei