Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Párkapcsolati státusza: változó

Párkapcsolati státusza: változó

Kire tartozik az életed?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kapcsolatban vagyok. Most szakítottam. Új ember a látóhatáron. Süllyed a hajó. Ahh..... szerelmes vagyok.

 

Ismerős? Ismerősöd miatt ismerős, esetleg te magad is hajlamos vagy érzelmi életed minden apró mozzanatát megosztani a nagyvilággal? Ha igen, elgondolkodtál már azon, hogy miért? Miért ennyire fontos, hogy a környezet tisztában legyen örömöddel-bánatoddal?

 

Kinek szólnak a posztok, a kapcsolati státuszod változásainak felfedése. Hogy tudják mások, könnyeket hullajtasz vag éppen fülig ér a szád? Foglalt a szíved, vagy éppen szabad a vásár......

 

Azt mondják, nem feltétlenül azért a megosztás, mert ennyire nyíltak vagyunk, hanem mert az önbecsülésnek van szüksége a környezet visszaigazolására. A szomorú, együttérző ikonokra vagy elismerő lájkokra. Enélkül gyengék vagyunk.....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei