Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Jó tanácsok, ha neten keresel társat

Jó tanácsok, ha neten keresel társat

Idő, idő, idő

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kezdő vagy a netes társkeresében? Íme, néhány igazán jó tanács, hogy hatékony légy ezen a területen, illetve, hogy ne kerülj veszélybe:

 

- Ne add ki neved elérhetőséged eg vadidegennek.

 

- Ha nem gond anyagilag, akkor tarts fenn egy feltöltőkártyás telefont, csak annak a számát add meg első körben, így lkerülheted, hogy a munkahelyeden is zaklassanak, vagy olyan helyzetben, amikor az számodra kellemetlen.

 

- Hozz ésszerű vonalat a levelezésben. Ha azt érzed, hogy két-három hét után se akar a másik előre lépni, ne húzd az időt.

 

- Ne öntsd ki a szíved azonnal, ne zúdítsd rá a másikra a bánatod.

 

- Ne ócsárold előző életed.

 

- Ne gondolj többet az első beszélgetések alapján, mint ami..... beszélgetés, óvatos és tapintatos ismerkedés....

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei