Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ne az exet keresd

Ne az exet keresd

Elengedés és új választás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az, hogy korrekt dolog e addig, amíg az exet nem vertük ki a fejünkből új társat keresnünk, nem kérdés. Az elengedés hosszú folyamat, amelyen meglehet újra meg újra elbukunk. Visszaszaladunk vagy visszacsalogatnak minket. Elsősorban önmagunknak okozunk galibát, ha túl korán, már az elengedés folyamatának az elején, fájdalomcsillapítónak használjuk az új partnereket. Ezt persze ők is érzik majd, mi meg folyton csalódást érzünk.

 

Mert hasonlítgatunk, és hiába szeretnénk a régi kapcsolat hangulatát, és az ex érintését és illatát érezni újra, más partnerrel mást kell megszeretnünk.

 

Más ember. Mást akar. Másként szeret. Másként ül, beszél, más a hangja, a gesztusai. Mást szeret az ágyban, mást az asztalnál, másra érzékeny, más miatt jön zavarba, neveti el magát vagy ölel meg minket.

 

Akkor vagyunk jó úton, ha ez a MÁS már képes elbűvölni minket, ha már van erőnk és kedvünk ajtót nyitni számára. Addig hiába csalogatjuk, ajtón, falon kívül marad. Mi meg jól bennrekedünk. 

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei