Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Száműzetés a kapcsolatba

Száműzetés a kapcsolatba

Egyedül is jobb lehet?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Rossz kapcsolatban vergődni valószínűleg rosszabb lehet, mint egyedül lenni (egy ideig) és megkeresni, megismerni önmagunk.

 

Mégis belevágunk, aztán benne is ragadunk a "nem jó kapcsolatban", és rettegünk el ne veszítsük azt, amiből valójában menekülni kellene.

 

Miért maradunk? Mret félünk a magánytól, félünk attól a helyzettől, hogy minket SENKI NEM SZERET, valamint attól is, hogy majd jön valaki, akinek mégis kinyitjuk lelkünket és teljes valónkat adjuk, holott ezt eddig elkerültük. 

 

Mert a teljesség átadása olyan bizalmat igényel, amellyel valójában nem rendelkezünk, olyan önismeretet, ami sose volt a sajátunk, és olyan bátorságot, amelyhez mi kicsinek érezzük magunkat.

 

A VOUS újságírója önvallomásban ír a helyzetről.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei