Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Igazmondás

Igazmondás

Fiatalabb, kisebb, nagyobb

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Fiatalkori fotó, igazolványfotó, a jogosítvány tíz évvel ezelőtti fotója. Kísérlet arra, hogy fiatalabb, vonzóbb, megnyerőbb legyél az oldalon.

Lehet persze kísérletezni, de talán mégsem érdemes, mert ha valódi találkozásra vágysz, és nem elégszel meg a virtuális világ nyújtotta lehetőségekkel, akkor a találkozás során úgyis fény derül az igazságra.

 

Hogy pár évvel idősebb vagy, és ez a pár év nyomot hagyott az arcodon, kicsit híztál és a hajad sem olyan hullámos már, mint volt. Attól még szép vagy, kedves, vonzó..... de a mi a legfontosabb önmagad. És ha önmagad vagy, akkor olyan kereső talál majd rád, aki tényleg TÉGED keres.

 

Én ebben hiszek, és bízom abban, te is bízol értékeidben.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei