Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Puffad, fáj, görcsöl?

Puffad, fáj, görcsöl?

Minden harmadik ember laktózérzékeny Magyarországon

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A tejtermékek fogyasztása az egészséges táplálkozás alapja. Nőként különösen nagy szükség van a tejben található kalciumra, amely a csontritkulás megelőzésében játszik óriási szerepet.

 

Ugyanakkor a statisztikai adatok arra mutatnak rá, hogy hazánkban minden harmadik ember laktóz érzékeny, így a tejtermékek fogyasztása számukra kínos, fájdalmas tüneteket okozhat.

 

Sokan azonban sokáig nem ismerik fel a tünetek mögött a laktózt, egy sor egyéb dologra fogják a puffadást, a hasgörcsöket, a hasmenést.

 

Felismert laktózérzékenység esetén a megoldás két irányú is lehet: vagy át kell állni laktózmentes termékek fogyasztására, vagy orvossal kell felíratni  a hiányzó enzim pótlását szolgáló rágótablettát.

 

Fotó: Pixabay

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei