Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nem árt egy kis női taktika

Nem árt egy kis női taktika

Nem, nem, nem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Jó lenne tudni már az elején, mit is akar az a másik, de persze lehetetlen. Jön, akar mindent, törekszik, hízeleg. De meddig akar eljutni, mi a szándék, miért a lendület és meddig tart?

 

Egy nő, lehet bármilyen okos, felnőtt és bátor, egy kicsit mindig sebezhetőbb egy kapcsolatban. Ő az, aki befogad, más a pszichés környezet, más a hatás, ha enged, ha gyorsan túl közel engedi a másikat. És szerez is sebeket, ha újra meg újra azt tapsztalja meg, hogy csak a teste kell, az is csak ideig-óráig. Pár alkalom és a férfi megy tovább... mert éhét elverte, kíváncsisága csillapult, a lendület oda.....

 

Taktikázz hát nyugodtan, mondj nemet, akard a másik udvarlását, heves ostromát. Ha valóban tartós dologra törekszik, érteni fogja az elutasítás mögötti finom érzéseket, a nem kimondott csalogatást, az összetartozás igényét, és marad. Az is érzi majd a szándékot, aki ennél sokkal kevesebbre törekszik, és megy. Az a jó, ha megy, és nem arat diadalt.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei