Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Intim - higiénia nélkül vesszőfutás a szex

Intim - higiénia nélkül vesszőfutás a szex

PH /erotika

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Minden kapcsolatban alapvető a jó szex. Az a szex, ami mindent megenged, mindent elbír, sőt el is vár. Érintéseket, a legintimebb területek feltérképezését, kényeztetését.

 

Ám nagyon érzékeny helyzet a szex, hiszen az intim terület legapróbb eltérése is felülírhatja, csökkentheti a szexi lendületet, vagy egyenesen megakadályozza azt. Nem lehet jó az a szex, ahol kerülgetni kell a forró kását, ahol vannak tilos mozdulatok vagy akadályozott a teljesség.

 

Érdemes (szextől függetlenül is) félévente egy alapos vizsgálaton részt venni, megtudni milyen állapotban vannak a genitáliák, stimmel e a HP, mert ha nem jó a közeg, nem lesz jó a szex sem, legyen bármilyen vállalkozó kedvű és kitartó az új partner.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei