Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Amikor felszisszen a bőröd

Amikor felszisszen a bőröd

Szépség-horzsolások

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem mindig sikerül korrekt módon a szépítkezés – és nem a lefolyt alapozó a legrosszabb, ami megtörténhet.

 


Gyakori baleset például az égetés – a hajsütővas, a hajvasaló, de még a túl forró hajszárító is okozhat kellemetlen égésnyomokat. A legfontosabb teendő ilyenkor a hűtés – tiszta hideg vizes zsebkendővel, majd az égetett terület kezelése : gyorssegélyként akár a napégésre használt spray vagy krém is megfelelő lehet. Fontos, hogy a „megperzselődött”, sebes területet (főleg, ha a nyak finom bőréről van szó) gyógyulásig ne sminkeld, és a parfümökkel is kerüld az érzékeny részeket.

 

Fotó: Pixabay

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei