Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Békülős szex

Békülős szex

Mindent bele?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokan mondják ne feküdjünk le haraggal a lelkünkbe, és ha nincs más mód, hát legalább az ágyban engedjük el a feszültséget. Eresszük ki a gőzt. Tomboljunk szenvedéllyel. Szexeljünk. Béküljünk szexszel.

 

De tényleg megoldja a szex a problémákat? Elűzi a haragot, vagy csak szőnyeg alá söpri a bajokat és árkokat mélyít?

 

Továbbá vajon tényleg mind a két fél egyformán akarja a szexet? Vagy az egyik szívesebben kamolna másként, ütné a vasat, vagy adná ki dühét más felületen.... de belemegy a szexbe, mert engedni kényszerül. Mert a másik ezt akarja, így akarja és különben is sokan állítják....

 

Nem tudom, mi az igazság, de én szeretem, hogy csak akkor és úgy ér hozzám a másik, amikor már nincs harag közöttünk, egy szemvillanásnyi sem.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei