Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Légy néha külön- így lesz igazán erős a párkapcsolatod

Légy néha külön- így lesz igazán erős a párkapcsolatod

Külön program, külön barátok

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ramani Durvasula, egy klinikai szakpszichológus a womenshealthmag.com szerint azt javasolja a pároknak, hogy feltétlenül szervezzenek párjuk nélküli programokat. Ez ugyanis a kapcsolat javát fogja szolgálni. Erősebb lesz tőle a párkapcsolat.

 

Az a legüdvözítőbb, ha a barátnőkkel (vagy a legjobb barátnővel) zajlik program. Több okból is. Egy barátnő eléggé ismer minket ahhoz, hogy lássa személyiségünket, mégis kívülálló, vagyis nem annyira elvakult, mint mi, a saját párkapcsolatunkat illetően.

Reálisabban láthatja helyzetünket, és tud okos tanácsokkal szolgálni.

 

A pszichológus szerint nagyon fontos a külön hobbi is. Nem kell, hogy ugyanannak a szenvedélynek hódoljunk - sőt, van mit "bevinni" a kapcsolatba, ha más terület érdekel minket.

 

Külön meglepetése a szakembernek, hogy véleménye szerint, amíg távol vagyunk kedvesünktől, olvassuk el kedvenc könyvét, ez egyrészt a közelség érzését adja, másrészt nagyon jó érzés lesz majd a párunknak, ha beavatjuk a titokba.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei