Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hová tűntél?

Hová tűntél?

Kopogtatsz, kinyitom....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha már gyakorlott társkereső vagy, akkor biztosan ismered azt a helyzetet, amikor valaki bekopogtat hozzád, rád nevet. Te örülsz neki (virtuálisan) hellyel kínálod.

 

Beszél magáról. Feltárja lelke kincseit. Beszélsz hozzá, te is megnyitod lelked kincsestárát.

 

Visszajön másnap is hozzád. Illedelmes. Érdeklődik. 

 

Harmadnap hiába várod, és azután is távol marad. Látod, hogy online jelen van. Elérhető.Vársz egy napot, kettőt. Nem bírod tovább. Ráírsz, Viccesen/kedvesen érdeklődsz. Válaszra se méltat.

 

Nem szexeltetek, mégis sebzettnek érzed magad. Kifosztottnak kicsit. Becsapottnak, mint akinek elhúzták a mézesmadzagot az orra előtt.

 

El is húzták. Kicsit be is csaptak, de ez nem téged minősít, hanem azt a partnert, aki nem tudja, hogy a virtuális felületen is fontos a jó modor. Köszönés-elköszönés. Szép szavak.

 

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei