Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A bőség zavara

A bőség zavara

Túl sok az inger

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Amikor nem elég a jó, a jobb, amikor a legjobbnál is lehet még különb, az nagy baj. Vagyis az a baj, ha a társkereső azért nem képes lehorgonyozni annál, aki igazán megfelelőnek látszik, mert a bőség zavarával küzd. Amikor azt gondolja, reméli, hogy lemarad valami igazán különlegesről, ezért elengedi azt, aki egyébként pont jó lehetett volna.

 

Ám van egy még rosszabb helyzet, amikor a férfi elhiteti a pont jóval, hogy ő az igazi, a kiválasztott, a tökéletes. Udvarol. Akár össze is költöznek, de titokban tovább túrja a társkeresőt. Nézelődik, ismerkedik, nem adja fel. Tovább keres. 

 

Nincs minősítés, nem tisztem, de azért minimum nem tiszteséges a helyzet. 

 

És mi van , ha kiderül a turpisság? Bizalomvesztés és súlyos sérülés az egyiknél, a másik meg két szék között a pad alá esik. Hoppon marad. Minimum.

 

Fotó: Shuttesrstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei